• Віконна москітна сіітка 130X150 ЧОРНИЙ ПОЛІЕСТЕР + ЛІПУЧКА 9000113

Віконна москітна сіітка 130X150 ЧОРНИЙ ПОЛІЕСТЕР + ЛІПУЧКА 9000113

  • Модель: 9000113
  • В наявності
  • 135.00 грн.

Шукаєте хорошу москітну сітку на вікно, щоб захиститися від проникнення комах у квартиру? Ви потрапили за адресою. Москітна сітка від EASY LIFE MAKO на вікно захистить Вас від усього, що небажано потрапляє в будинок!
-дрібноячеиста сітка чудово захистить від комах
-стійкий до розривів і різних погодних умов
-фіксується за допомогою самоклеючої стрічки, приклеєної до віконної рами
-підходить до будь-якої віконної рами
-легко підтримувати в чистоті, після зняття можна прати при 30 °C
-легко і швидко збирається без інструментів
Віконна москітна сітка від EASY LIFE MAKO - це ефективне рішення, яке захищає від небажаних комах. Його можна індивідуально підігнати під розмір вікна (просто вирізати матеріал) і закріпити на монтажну стрічку, що входить в комплект, під віконну раму. Завдяки кріпленню скотчем ви можете швидко встановити його без свердління та закручування, тобто не залишаючи слідів на віконній рамі. Виріб виготовлено з міцної поліестерової сітки та міцної стрічки, стійкої до вітру та дощу.
Приготуйтеся до тихих весняно-літніх ночей у вашому домі. Віконна москітна сітка білого кольору 130 х 150 см ефективно захистить вашу кімнату від комах, особливо літніх непроханих гостей і комарів, які не дають вам спати.
EASY LIFE - продукт німецького бренду MAKO, який працює на ринку більше 25 років. Вони пропонують продукцію найкращої якості за найнижчими цінами. Вони гарантують професійне обслуговування, професійні консультації та москітні сітки з міцних матеріалів. Їх пріоритетом є задоволення клієнтів, тому вони працюють швидко та ефективно.

параметри:
Розміри: 130 x 150 см (Ш x В)
Ширина липучки: 7 мм
Розмір вічка в сітці: 2 мм
Колір: чорна сітка, біла кріпильна стрічка
Матеріал: поліестер, самоклеюча стрічка
Розміри упаковки (коробка): 23 x 8,5 x 3,5 см (Д x Ш x Г)
Вага нетто: 0,045 кг
Вага брутто: 0.068 кг
Загальні
Код 10719