Турнік гімнастичний (дитячий) HUDORA FABIAN PLAC 03582

  • Модель: 03582
  • В наявності
  • 3 855.00 грн.

Барвиста серія ігрових майданчиків HUDORA підтримує найменших у фізичному розвитку через гру, вчить координації та покращує їхню фізичну форму. Сальто, звиси та підтягування - відмінна гімнастична розвага для саду.



Гімнастична планка має 4-ступінчасте регулювання висоти в діапазоні від 71,5 до 150 см, тому її можна легко адаптувати до виконуваних на ній типів вправ.



Штанга виготовлена із сталевої труби діаметром 25 мм, яка ідеально лягає у дитячі руки. Структура покрита порошковою фарбою, що робить її не тільки міцною та стійкою до погодних умов, але також гладкою та безпечною для найменших користувачів.



Відстань між стійками (118 см) була розроблена таким чином, щоб у дітей було якнайбільше місця, щоб грати вільно та безпечно.



Штангу Hudora Fabian слід закріпити в саду на постійній основі, створивши приватний майданчик. Дозвольте вашій дитині грати та займатися спортом зі своїми друзями, братами та сестрами.



Під кожну із стійок фабіанської планки необхідно зробити невеликий бетонний фундамент. В комплекті входять анкери для кріплення бруса до фундаменту. Бетон не входить до складу бруса.



Оптимальна безпека штанги забезпечується поперечно посиленими ручками для натягу. При правильному збиранні штанга дуже стійка. Штанга пройшла випробування GS на безпеку та може витримувати навантаження до 100 кг.



Технічні характеристики:

Призначення: домашнє / приватне використання, зовнішнє застосування
Максимальна вага користувача: 100 кг
Вік користувача: +3 роки
Регулювання висоти: так, 4 ступені від 71,5 до 150 см
Стовпи: 4 шт. Висотою 107 см кожна.
Затискачі: Ø 50 мм, сталева трубка з товщиною стінки 1,4 мм, порошкове покриття
Ригель: 1 штанга, довжина 118 см, сталева труба Ø 25 мм, товщина стінки 2,5 мм, порошкове покриття
Будівельні розміри (50 см у землі): прибл. (204) 154 x 123 x 5 див.
Устаткування: Бетонні анкери
Примітка: продукт можна використовувати лише під безпосереднім наглядом дорослих! Не підходить для дітей віком до 36 місяців. Небезпека падіння!
Загальні
Код 7131