Тренажер-степпер VITALmaxx Swing Stepper (48664)

  • Модель: 48664
  • В наявності
  • 4 750.00 грн.

Більше не потрібно чекати в тренажерному залі, поки обладнання стане доступним.

З VITALmaxx Swing Stepper ви можете легко тренуватися вдома! Просто гойдайтеся на степпері і тренуйте м'язи ніг і витривалість. Для зміцнення м'язів рук служать еспандери, що входять в комплект, які легко інтегруються в тренувальний процес. Тому степпер-гойдалку "VITALmaxx" можна ефективно та водночас заощадити у вашому домі.

Тренувальний комп’ютер із рідкокристалічним дисплеєм інформує вас про час тренування, споживання калорій і кроки, які ви зробили. З безперервним регулюванням рівня складності для вашого індивідуального рівня підготовки. Це робить навчання веселим.

Технічні деталі:

Матеріал: PP, PA, ABS, сталь
Розміри (Д x Ш x В): приблизно 51 x 117 x 51 см
Ремінці для фітнесу: довжина приблизно 60 см (максимальна довжина розтягування приблизно 185 см із найдовшим налаштуванням ремінця) та 90 см (максимальна довжина розтягування приблизно 235 см із найдовшим налаштуванням ремінця
Вантажопідйомність: максимум 100 кг
Живлення: Джерело живлення: 1,5 В (батарея 1 x 1,5 В, AAA)
Клас: HC (домашнє використання)
Довжина розтяжки: 120-185см
Комплект поставки: 1 фітнес-тренажер VITALmaxx Swing Stepper, 2 стрічки-еспандери, 1 тренажерний комп’ютер, кріпильний матеріал
Примітки: цей тренажер призначений для фітнесу та фітнес-тренувань. Він підходить для використання стоячи і сидячи. Тільки одній людині дозволяється тренуватися з тренажером одночасно. Тренажер можна навантажувати максимум до 100 кг. Цей тренажер призначений лише для домашнього використання. Цей тренажер не підходить для терапевтичних цілей.
Загальні
Код 9923