Трактор-каталка BIG Porsche Diesel Junior (56560)

  • Модель: 56560
  • В наявності
  • 3 500.00 грн.

Про бренд BIG: Грати з BIG дуже весело, як дітям, так і дорослим. Виробництво BIG знаходиться поблизу Нюрнберга - це один з найсучасніших заводів з виробництва іграшок в Європі. Іграшки виготовляються з використанням як методу видування, так і методу лиття під тиском. Товари BIG мають високий рівень безпеки та якості. BIG це іграшка, яка передаватиметься з покоління в покоління. Видатна якість, міцність і довговічність. Досконала безпека. Екологічно чисте виробництво. Іграшки, що відповідають віковим категоріям, компанія стежить за тим, щоб іграшки BIG відповідали етапам фізіологічного розвитку дітей.

З Porsche Diesel Junior для дітей віком від 3 років BIG встановив новий стандарт на ринку дитячих педальних тракторів. Ця класична модель була ретельно і з любов'ю адаптована до створення дитячого педального трактора з усіма технічними вдосконаленнями.

Надміцний пластик витримує навантаження до 50 кг. Зручне кермо зі звуковим сигналом та малим радіусом повороту. Великі колеса, виготовлені із спеціального пластику з гумовою стрічкою посередині, стійкі до зношування, безшумні та не залишають слідів на поверхні. Спеціальний малюнок протектора та гумове покриття забезпечують надійне зчеплення з дорогою. Ергономічне, рельєфне сидіння, має 3 різні налаштування висоти, які можна регулювати самостійно відповідно до розміру дитини.

Трактор обладнаний м'язовим приводом, тому дитина може їздити на ньому крутячи педалі, як на велосипеді. Ланцюг та інші елементи м'язового приводу захищені від пилу та бруду, тому кататися можна без будь-яких перешкод. Передбачено 2 кріплення для причепа. Цей маленький трактор з його приємним капотом, бічними фарами та крилами роблять його грайливою родзинкою у дітей.

Характеристики:

Вік: від 3 років
Розмір у зібраному вигляді: 88 x 46 x 54 см
Розмір упаковки: 90x47x47см
Вироблено в Німеччині.
Загальні
Код 9968