Стрічка для розмітки поля (бадмінтон) ENERO (1046891)

  • Модель: 1046891
  • В наявності
  • 815.00 грн.

Ви любите грати в бадмінтон! ENERO BADMINTON CORT LINES — ідеальне рішення для розважальних ігор у саду, на пляжі, біля озера, у дворі чи на шкільному майданчику!

створити майданчик розміром 6 х 13,5 м

в набір входять кілочки для встромлення в землю або пісок

інтенсивний колір створить контраст із землею

виготовлений з міцного матеріалу


Грайте в матчі та розважайтеся з друзями, родиною та друзями! ENERO BADMINTON COURT LINES допоможе вам розмітити поле та покращити свої навички бадмінтону.


Це заохочує до відпочинку та розваг на свіжому повітрі, вони ідеально підходять для саду, ділянки або гри на пляжі. Це дозволить вам займатися спортом, спонукатиме до руху та підтримки форми.


Набір мобільний, легко і швидко збирається - його можна брати з собою в подорожі, адже упаковка невелика і додатково містить кілочки для кріплення стрічок до землі.


У НАБІР ВХОДИТЬ: стрічка 4 х 2 см шириною, 6 х кілочків



параметри:



матеріал: ПП, сталь

Червоний колір

вага нетто: 0,290 кг

вага брутто: 0,350 кг

матеріал: ПП, сталь

Торгова марка: Enero


Enero — польський бренд, що спеціалізується на індустрії спорту та відпочинку. Він має широкий асортимент продукції, виготовленої з особливою ретельністю на основі сучасних тенденцій ринку. Він докладає всіх зусиль, щоб задовольнити вимоги клієнтів.


Примітка: представлені кольори слід розглядати як орієнтовні, вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фото.
Загальні
Код 9678