Рюкзак (сумка на пояс) HI-TEC 2в1 (249909)

  • Модель: 249909
  • В наявності
  • 740.00 грн.

Шукаєте щось легке та зручне, щоб упакувати необхідні речі для велосипедної подорожі, для знайомства з різними куточками країни чи світу? У нас є ідеальне рішення для вас РЮКЗАК СУМКА BAG 2IN1 HI-TEC дозволить вам заховати найнеобхідніше!

Функція 2 в 1 дозволить зручно ховати як маленькі, так і великі предмети

виготовлений з міцного водонепроникного матеріалу

численні кишені дозволять сховати і мати під рукою найнеобхідніше, а приховане металеве кільце для кріплення, наприклад, ключів

компактні розміри полегшують транспортування і зберігання

плавно регульовані підтяжки дозволять підлаштувати їх під зріст кожного користувача, як дитини, так і дорослого

широка окружність ниркового пояса дозволить зручно його регулювати


Саше, нирка і рюкзак в одному? Бренд HI-TEC доводить, що це можливо! Легкий, функціональний і зручний саше + розширюваний 3-літровий рюкзак, працюють у багатьох ситуаціях.


Завдяки функції 2 в 1 при необхідності ви зможете легко і швидко перетворити нирку в маленький рюкзак. Просто розстебніть верхню блискавку, і через кілька секунд ви зможете дістати складений рюкзак (з'єднаний з пакетом). Завдяки цьому ви отримаєте місткий двокамерний рюкзак на блискавці.


Він ідеально підходить як спорядження для будь-якої подорожі, кемпінгу, роботи, повсякденних або велосипедних прогулянок для тих, хто любить практичні рішення та універсальність. Регульовані ручки і пояс-саше дозволять підлаштувати їх довжину під кожного користувача, а численні кишені і брелок дозволять заховати багато необхідних речей.


Надійне виготовлення з якісних матеріалів гарантує задоволення від покупки, а функціональність виробу зробить його улюбленим обладнанням для пакування всіляких речей.


Саше складається з: основного відділення, що закривається на односторонню блискавку, внутрішньої сітчастої кишені та металевого вічка для кріплення ключів, бічної сітчастої кишені, що закривається на шнурок, невеликої кишені, що відстібається на липучці, невеликої вшитої кишені на блискавці. збоку на нирці, кишеня на задній частині нирки, закрита блискавка, регульований ремінь із пряжкою


Інтегрований рюкзак з основним відділенням складається з: основного відділення з односторонньою блискавкою, невеликої задньої сітчастої кишені на блискавці, регульованих плечових лямок, ручки


параметри:



Матеріал: поліестер 600D, нейлон 450D

Ємність: 5 л

Приблизні розміри пакетика: 30 -13 x 12 - 18 x 2,5 - 14 см

Приблизні розміри рюкзака: 35 x 25 x 14 см

Розміри в розкладеному рюкзаку: 50 х 33 х 12 см

Розміри зі складеним рюкзаком: 35 x 14 x 12 см (Ш x В x Г)

Обхват талії нирки: від 61 до 140 см

Колір: відтінки сірого

Ширина лямок (стрічки): 3,5 см

Вага нетто: 0,350 кг

Вага брутто: 0.358 кг

Рюкзак, інтегрований з основним відділенням: є

Розміри упаковки: 29 x 12 x 8 см (Д x Ш x В)

Бренд: HI-TEC
Загальні
Код 10443