• Резинка для фітнесу (стрічка) EB FIT (5-12 кг, червона) 1003788

Резинка для фітнесу (стрічка) EB FIT (5-12 кг, червона) 1003788

  • Модель: 1003788
  • В наявності
  • 370.00 грн.

Вам не потрібне важке обладнання, щоб оживити ваше домашнє тренування. Непомітна гума RESISTANCE RUBBER може творити чудеса, як переконується все більше і більше спортсменів. Зі стрічкою EB FIT 5 - 12 кг ви покращите свої тренування та досягнете більшого.

Еластичний матеріал ідеально підходить для розминки, корекційної гімнастики та реабілітації

високоякісні матеріали забезпечують довговічність і водночас високу гнучкість

вправи з їх використанням допоможуть повернути форму після травми

вони замінюють гантелі або штангу завдяки стійкості до розтягування

різноманітність розмірів дозволяє підлаштувати його під свій стан

в складеному вигляді займає мало місця


Гуми використовуються в аматорському та змагальному спорті, їх також використовують люди, які борються з посттравматичним болем, болями в спині та м’язах.
EB FIT RESISTANCE RUBBER відмінно підійде для розминки, фітнесу, корекційної гімнастики та реабілітації, а також допоможе при виправленні дефектів постави. Заняття з гумою дозволять виконувати вправи в багатьох положеннях - сидячи, стоячи і лежачи. Використовуйте ремінець для розминки перед тренуванням і для розслаблення м’язів одразу після виконання вправ із важким обладнанням. Перевагою тренувальних гумок EB fit є їх висока міцність і висока гнучкість одночасно, що забезпечує їх довговічність і безпеку під час використання. Виготовлені з гнучкого і твердого латексу, вони стійкі до деформації і механічних пошкоджень при виділенні поту. Стрічка дозволить виконувати вправи без обмежень і з повним залученням кожної частини тіла.
EB FIT — бренд, що спеціалізується на фітнес-аксесуарах та обладнанні для домашніх тренажерних залів. Багаторічний досвід і відмінні відгуки гарантують задоволення від покупки.
параметри:



Розміри: 204 x 1,3 x 0,04 см (Д x Ш x Т)

Стійкість: 5 - 12 кг (ЕКСТРА ЛЕГКИЙ)

Червоний колір

Матеріал: латекс

Вага нетто: 0,110 кг

Вага брутто: 0.121 кг

Упаковка: 11,5 х 1,5 х 33 см (блістер)

Бренд: EB Fit
Загальні
Код 9345