Палки трекінгові ENERO HIGH HILLS (ANTI - SHOCK) 1041780

  • Модель: 1041780
  • В наявності
  • 730.00 грн.

Ви любите походи в гори.ТРЕКІНКОВІ ПАЛИЦІ ENERO HIGH HILLS З АНТИШОК СИСТЕМОЮ ідеально доповнять ваші прогулянки по жорсткій гірській місцевості!

гумові знімні наконечники поглинають і зменшують звук постукування по поверхні, захищають наконечник від стирання

Ергономічна неслизька ручка забезпечить надійний і зручний хват

регульований ремінь на ручці дозволить підлаштувати його під розмір руки користувача

змінний наконечник у формі «парасольки» дозволить використовувати палиці на багнистому ґрунті, наприклад снігу або піску

спеціальна протиударна система ANTI-SHOCK поглинає вібрацію, що передається на руку

Матеріал, з якого виготовлені палички, легкий і не обтяжує руку

Телескопічна конструкція палиць полегшує транспортування та зберігання, а також установку потрібної висоти


ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ГІРСЬКИХ МАРШРУТІВ


Палиці призначені для прогулянок по складній місцевості, як в лісі, так і в місті, в будь-яку пору року!


ДОПОМОГА В ГІРСЬКИХ ЕКСПЕДИЦІЯХ


Долаючи гірські маршрути з ТРЕКІНГОВИМИ ПАЛИЦЯМИ HIGH HILLS, ви не тільки стимулюєте до роботи м’язи всього тіла, а й додатково насичуєте своє тіло киснем. Під час ходьби палиці підтримують все тіло - розвантажують суглоби і забезпечують опору при складних підйомах і спусках.


ЗАХИСНІ НАКЛАДКИ


Гумові накладки на наконечники пом'якшать і зменшать звук постукування по поверхні, захистять наконечник, зменшать його стирання під час тренування. Вони добре працюватимуть на твердих і гладких поверхнях, таких як: асфальт, бетон, бруківка. Навіть взимку на крижаній поверхні стабільність вам забезпечена. Гумовий матеріал стійкий до пошкоджень і добре працюватиме на довгих маршрутах.


СПЕЦІАЛЬНІ СНІГОВІ ПОКРИВАННЯ


Накладки типу «парасолька» — запобігають надто глибокому занурюванню стовпів у м’які, брудні поверхні, наприклад, бруд, сніг або пісок.


3 Послідовний дизайн


Палиці HIGH HILLS складаються з трьох частин, поступово розбираються та оснащені спеціальною системою блокування послідовності, яка гарантує стабільне налаштування довжини палиці та їх складання, що полегшує транспортування та зберігання.


ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА, РЕГУЛЬОВАНИЙ РЕМІНЕЦЬ ТА СИСТЕМА АНТИШОК


Оснащений ергономічною та тонкою ручкою, він полегшує відпускання та захоплення палиці під час розгойдування. Ручка також має спеціальну регульовану стрічку і систему, що поглинає удари, що передаються на руки (ANTI - SHOCK SYSTEM).


ХОРОШІ ТА МІЦНІ МАТЕРІАЛИ


Виготовлені з матеріалів найкращої якості, вони легкі та міцні, стійкі до пошкоджень та стирання, залишаться з вами протягом багатьох сезонів та під час багатьох гірських походів.


Пам'ятайте, вибір відповідних трекінгових палиць важливий не тільки для відчуття комфорту, але й для безпеки прогулянок не тільки в горах. Наші трекінгові палиці ENERO HIGH HILLS будуть дуже гарним вибором! Не зволікайте, купіть їх сьогодні!


параметри:



Загальна довжина приблизно: від 64 до 135 см (вимірюється від повністю складеної палиці до максимальної висоти з накладками)

Регульована висота:
Загальні
Код 10295