Палка для гімнастики SECO 1.5 м 18080906

  • Модель: 18080906
  • В наявності
  • 85.00 грн.

Доступні опції


В сучасних видах спорту більшість тренувань проходить з використанням спеціального тренувального інвентарю, який дає можливість спортсменам швидше освоювати та покращувати свої навички.

Слаломні стійки, також відомі як стійки для обведення, використовуються для тренування спортсменів в контактних видах спорту. Слаломна стійка SECO в поєднанні з базою під слаломну стійку SECO використовується як імітація перешкод для тренування обведення супротивника та підвищення маневреності спортсмена.

Слаломні стійки часто використовують у тренуванні дитячих команд для навчання підростаючих спортсменів контролю м'яча та правильному переміщенню по полю. Тренування з слаломною стійкою можливі як з використанням м'яча, так і без нього.

Окрім цього, слаломну стійку можна використовувати в змаганнях, турнірах та естафетах.

Використовуючи слаломну стійку для тренування обведення, рекомендується використовувати різні послідовності проходження стійок. Для досягнення максимальної ефективності, варто змінювати у процесі тренування відстань між стійками та напрямок ведення м'яча.

Слаломна стійка SECO легка в перенесенні та швидко та просто з'єднується з базою під слаломну стійку. Чудове поєднання класичних матеріалів та технологій, дозволяє слаломній стійці SECO ідеально підходити для будь-яких тренувальних ситуацій.
Загальні
Код 12391