Набір ігровий ENERO TOYS 1045405

  • Модель: 1045405
  • В наявності
  • 386.00 грн.

Шукаєте, чим би активно провести час на природі? НАБІР ФРІСБІ ENERO TOYS подарує вам, вашій родині та навіть вашій собаці чудове задоволення!

ідеально підходить для ігор в саду, на ділянці, перед будинком або біля води

виготовлені з легких матеріалів, зручні для транспортування

чітко видно завдяки яскравим і контрастним кольорам

дозволяє тренувати акуратність і терпіння

має сертифікат CE і відповідає стандарту EN71


Ваша дитина – справжній вулкан енергії? Ви шукаєте хороший спосіб активно провести час з ним? НАБІР ФРІСБІ ВІД ENERO TOYS заохотить кожного до веселого та здорового змагання.


Метання диска фризбі вимагає великого терпіння та багатьох спроб набрати якомога більше очок. Спочатку можна тренуватися тільки в кидках або ловах. На наступних етапах ви можете розширити групу гравців додатковими людьми, розмістивши прапорці з точками на більшій відстані один від одного - це забезпечить чудові емоції та розвине координацію очей і рук.


Практикуйте свою спритність, терпіння та правильну техніку кидка! Грайте в цю гру зі своєю дитиною або об'єднайте зусилля з більшою кількістю людей і розважайтеся на ділянці, в саду, на пляжі або біля озера! А після того, як сімейна гра закінчиться, ви можете пограти з диском зі своїм песиком!


Параметри



Матеріал: пластик

Колір: синій, салатовий, жовтий, помаранчевий

Приблизні розміри диска: 24,5 x 1,5 см (діаметр x товщина)

Він має сертифікат CE і відповідає стандартам EN71

Вага нетто: 0,270 кг

Вага брутто: 0.280 кг

Упаковка (фольга): 28 х 3 х 51 см (ширина х товщина х висота)

У набір входить: 3 диска, 5 прапорців з цифрами


Enero Toys – це лінія польського бренду ENERO, що спеціалізується на виробництві іграшок та товарів для дітей. Він має широкий асортимент продукції, виготовленої з особливою ретельністю на основі сучасних тенденцій ринку. Докладає максимум зусиль для задоволення вимог клієнтів.
Загальні
Код 11474