Набір для спідмінтону Speedminton Set S900 (400093)

  • Модель: 400093
  • В наявності
  • 4 700.00 грн.

Speedminton Set S900 – топовий комплект із ракетками з вуглецевого композиту та переносним кортом. Всі елементи набору водонепроникні, а Speeder - вітрозахисний, і без сітки ви можете грати без обмежень - будь-де і будь-коли!

Комплект S900 включає дві ракетки з ефективною зоною Mega Power Zone (MPZ), яка створює більш високу потужність удару в зоні найкращого впливу. U-подібний профіль підвищує еластичність мультифіламентних струн.

У MIX Tube включено п'ять різних Speeder (м'ячів для кроссмінтону/швидкісного бадмінтону) (1 FUN, 2 MATCH, 1 CROSS, 1 NIGHT): Ідеально для новачків: FUN Speeder дозволяє новачкам успішно грати та отримувати задоволення від гри. від початку. Чи готові до матчу? Потім використовуйте MATCH Speeder. Офіційний турнір Speeder, де грають професіонали, гарантує швидкі розіграші. CROSS Speeder було розроблено спеціально для гри на відкритому повітрі. Прискорення до заходу сонця – і навіть довше: NIGHT Speeder зі спалахом дозволяє грати пізно вночі.

Для тих, хто хоче набрати очки: з Easy Court Pro ви можете швидко налаштувати майданчик для кроссмінтону та розпочати матч.

Speedminton Set S900 є вдосконаленням набору S400.

Містить:
2 ракетки S900 Speedminton з вуглецевого композиту з Mega Power Zone та U-подібним профілем.
5 Speeder (1 розвага, 1 крос, 1 ніч та 2 матчі).
1 вітрове кільце для більшої стійкості до вітру.
1 Easy Court Pro.

4 спалахи для нічної гри; світиться приблизно 3 години.

1 сумка X-racket із посиленим плечовим ременем.
Загальні
Код 9794