• Набір для пінг-понгу Donic Mini set 788460

Набір для пінг-понгу Donic Mini set 788460

  • Модель: 788460
  • В наявності
  • 378.00 грн.

Міні-набір для настільного тенісу від Donic-Schildkröt — це гнучка розвага для настільного тенісу для молодих і старих і майже всюди. Просто прикріпіть невеликий набір сіток (57x7.5 см) до гладкого столу за допомогою присосок (в ідеалі злегка змочіть присоску, тоді сітка буде триматися навіть на злегка текстурованих столах) і ви можете швидко змагатися під час обіду. перерва або між уроками в школі.

Міні-набір також допоможе розважитися ввечері за столиком бістро на вечірці. Дві маленькі ракетки виготовлені з FSC-сертифікованої деревини з гумовим покриттям для настільного тенісу. Також в набір входить трохи менший пластиковий м'яч Poly 40+ розміром 35 мм. Якщо він зламається або зникне, ви можете грати будь-яким звичайним м'ячиком для настільного тенісу (40 мм).

Набір упакований в екологічно чисту картонну упаковку. Донік користується чудовою репутацією в усьому світі в сегменті змагань з настільного тенісу та є екіпірувальником багатьох відомих топ-гравців. Традиційний німецький бренд Schildkröt існує на ринку вже понад 100 років і вважається винахідником м'яча для настільного тенісу. Сьогодні Donic-Schildkröt є беззаперечним лідером ринку рекреаційного настільного тенісу в Центральній Європі. Він виробляється на фабриці Schildkröt у Китаї, сертифікованій BSCI, відповідно до найвищих соціальних стандартів.
Набір для пінг-понгу Donic Mini set 788460
Вікова категорія
Дитячі
Країна-виробник товару
Китай
Загальні
Код 10580