• Набір для пляжного волейболу FUNTEC стійки + сітка + рядки, 02311

Набір для пляжного волейболу FUNTEC стійки + сітка + рядки, 02311

  • Модель: 02311--4019
  • Немає в наявності
  • 6 880.00 грн.

Набір для пляжного волейболу Funtec® "Beach Fun" - це портативна сітка для пляжного волейболу з легкими сталевими стійками. Набір Funtec® "Fun Beach" гарантує годинник веселощів на пляжі або на траві. Ідеально підходить для початківців волейболістів. Його легко і легко транспортувати, тому ви можете взяти його на сімейний відпочинок біля моря або в подорож з друзями на озеро.



Сталеві стійки з трьох частин набору "Fun Beach" пофарбовані в жовтий колір. У них є дві точки підвісу, завдяки яким під час матчу висота сітки може бути скоригована відповідно до офіційних вимог для жінок (2,24 м) або чоловіків (2,43 м). Волейбольна сітка для відпочинку довжиною 8,5 м посилена жовтим верхнім ремінцем.



Набір дуже простий в налаштуванні. Завдяки практичній системі кріплення з трьох частин їх можна швидко встановити і закріпити за допомогою бічних натяжних ременів і сталевих анкерів.



У комплект також входять лінії для розмітки ігрового поля (8 х 16 м) з поліпропіленової мотузки товщиною 5 мм. Вони згорнуті на практичному каркасі, а сталеві U-образні анкери дозволяють надійно закріпити волосінь на пляжі або на траві.



Після використання стійки легко видаляються і можуть зберігатися в сумці, що входить в комплект, що економить простір.



У наборі Funtec® "Fun Beach" ви знайдете:

2 x сталеві стійки ø 40 мм, висота близько 246 см в довжину (кожна складається з 3 елементів)

1 х мережа відпочинку розміром 8,5х1 м, ширина сітки 10 см

4 х кріпильних гвинта

2 х дерев'яна дошка (захищає пости)

4 х прямих натяжних ременя з затискним замком (2 шт. На стовп)

4 х дюбель

1 х сумка для перенесення 100xø 25 см, виготовлена з поліестеру з ременем для перенесення і кулиской

1 х ліній для розмітки ігрового поля 16x8 м, виготовлений з поліпропіленового каната товщиною 5 мм з U-образними сталевими анкерами



Вага: близько 9 кг
Загальні
Код 4019