Набір для бейсболу BRETT SPARTAN (рукавиця, м'яч, біта) 112725

  • Модель: 112725
  • Немає в наявності
  • 1 840.00 грн.

Бейсбольна біта Senior Brett Spartan, м'яч та рукавичка

Гнучка, міцна рукавичка для лову, яку гравець може легко пристосувати для лівої руки, щоб безпечно та надійно ловити м'ячі

з масиву дерева, правильно профільована ключка довжиною 77 см дає можливість точного відскоку м'яча, ергономічна ручка робить його дуже зручним.

якісний м'яч, який витримає безліч ударів і надовго розважатиме вас

ідеальний набір, щоб почати свою пригоду з бейсболом, ми також рекомендуємо його для покращення вашої техніки

Бейсбол - це не тільки гра з океану, а й у Європі вона завойовує безліч шанувальників. Бейсбольний комплект Senior Brett SPARTAN (біта, м'яч, рукавичка) ідеально підходить як для навчання грі з нуля.


Бейсбольний комплект Senior Brett Spartan – це комплект з 3 предметів перевіреної марки. Рукавичка-пастка для лівої руки, ручна робота, має міцні шви, поглинає силу удару та захищає зап'ястя гравця від травм. Дерев'яна паличка, лакована, частково пофарбована в чорний колір, з написом Future Star. Ідеально збалансований, міцний, забезпечує хорошу міцність. М'яч виготовлений із синтетичної шкіри, підходить для ударів ногами та сірників. Твердий, з увагою до деталей, він витримає багато сезонів. Гра в бейсбол - чудовий спосіб провести час на свіжому повітрі та чудова альтернатива іншим видам спорту.


Spartan – виробник якісного спортивного інвентарю. Широкий асортимент компанії включає обладнання для силових тренувань, фітнесу, оздоровчого спорту та туризму.



Параметри:



Колір: білий, світле дерево, чорний

Матеріал: пластик, дерево, синтетична шкіра.

У комплекті: 1 палиця 30", довжина 76 см, рукавичка старша ловча 11", м'яч 9".

Стать: унісекс

Повна вага комплекту: 1.400 кг

Розмір продукту в упаковці: 79 x 30 x 12 см (Д x Ш x В).
Загальні
Код 7320