• Манекен футбольний Yakimasport Pro 100390

Манекен футбольний Yakimasport Pro 100390

  • Модель: 100390
  • В наявності
  • 4 950.00 грн.

PRO футбольна стінка 180 см - NYLONТренування? Працюєте над веденням м’яча? Це та багато, багато іншого можливо з нашою футбольною стінкою PRO 180 см. По правді кажучи, ми не можемо уявити повноцінне і розвиваюче навчання без цього обладнання. Він добре працюватиме як у професійних, так і в аматорських командах, незалежно від рівня конкуренції та віку гравців.

За останні роки футбол дуже змінився. Деталі стали більш важливими. Сьогодні вам потрібно вміти грати в них у багатьох варіантах і, перш за все, виконувати їх ефективно, особливо штрафні кидки. Подібним чином темп гри збільшився, а ефективний контроль м’яча дозволяє гравцям знаходити дорогу в невеликих просторах. Не дивно, що навчання також змінилося. Футбольна стінка дозволяє спланувати захоплюючий, ефективний тренувальний блок, у якому бажані навички будуть зміцнюватися. Навіть молодші повинні працювати з таким типом обладнання, яке, на щастя, є стандартним у професійних академіях.

Які основні переваги футбольної стінки PRO 180 см?




стійкість до пошкоджень - Виготовлений із сучасного матеріалу - нейлону. Це робить стіну легкою за своєю структурою і в той же час дуже стійкою до ударів м'ячем.;


При ударі по м'ячу стінка прогинається, поглинаючи удар, і повертається в попереднє положення;


дозволяємо придбати спеціальний візок, який дозволить використовувати стінку на штучному покритті або залі;


стінка доступна в червоному кольорі;


ціна вказана за одну фігурку висотою 180 см.

Загальні
Код 11694