• М'ячики для настілного тенісу   Joola Kolorato 421505

М'ячики для настілного тенісу Joola Kolorato 421505

  • Модель: 421505
  • В наявності
  • 435.00 грн.

Шукаєте м'ячики для настільного тенісу? Вам набридли класичні білі кульки? Ви потрапили в потрібне місце! У нас для вас НАБІР М'ЯЧІВ ДЛЯ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ JOOLA COLORATO!

міцний матеріал, з якого вони виготовлені, гарантує хороший відскок

стандартна форма забезпечує хорошу динаміку і обертальні властивості

барвистий набір, ідеальний для рекреаційного настільного тенісу

12 штук різнокольорових кульок забезпечать запасом на довгий час

ідеальний подарунок для будь-якого фаната настільного тенісу


Гра в настільний теніс допоможе вам спалити калорії та покращить вашу спритність і фізичну форму!

Також це чудовий вид спорту для вашої дитини, він допоможе йому розвинути інтелект і підвищити координацію рухів. За словами вчених, це позитивно впливає на розвиток мозку. Граючи в настільний теніс, ви тренуєте концентрацію та швидкість реакції. Завдяки динаміці спорту під час гри задіяні також короткі та довгі м’язи. Настільний теніс також дуже вимогливий. У вас є приблизно 0,4 секунди, щоб правильно розташуватися, зробити хід і обдурити суперника. Небагато, правда? Усе це вимагає великої концентрації та часу.


У грі в настільний теніс особливу роль відіграє тактика і відповідне обладнання. НАБІР М'ЯЧІВ ДЛЯ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ JOOLA COLORATO! Він ідеально підійде для розважальної гри в настільний теніс з сім'єю або друзями

.
Параметри:

Розміри: діаметр 4 см

Розміри упаковки: 14 x 4,5 x 22,5 см (Ш x Г x В)

Вага нетто: 0,052 кг

Вага брутто: 0.059 кг

Матеріал: пластик

Кольори: різнокольорові


Joola — німецький виробник одягу та спеціалізованого обладнання для настільного тенісу, що базується в Зібельдінгені. Компанія була заснована в 1950 році. Широкий асортимент компанії включає взуття та одяг для спортсменів, а також дошки, накладки, столи та роботи для настільного тенісу.


Важливо: представлені кольори слід розглядати як орієнтовні - вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фото.


Важливо: в залежності від поставки товар може незначно відрізнятися за зовнішнім виглядом, кольором і розмірами зі збереженням всіх фун
Загальні
Код 11862