• М'ячики для настілного тенісу JOOLA Flash 40+ (6шт.)400418

М'ячики для настілного тенісу JOOLA Flash 40+ (6шт.)400418

  • Модель: 400418
  • В наявності
  • 605.00 грн.

Шукаєте дуже якісні м'ячі для професійної гри в настільний теніс? ТРИЗІРКОВІ М'ЯЧІ ДЖОЛА ФЛЕШ ДЛЯ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ - дуже хороший вибір!

першокласний безшовний м'яч для змагань, схвалений Міжнародною федерацією настільного тенісу (ITTF)

міцний безшовний матеріал, з якого вони виготовлені, гарантує дуже хороший відскок

3-зірковий клас забезпечить рівномірний відскок, стабільну траєкторію польоту, рівномірне обертання та виняткову довговічність

Запас з 6 м'ячів дозволить вам грати в багато напружених ігор

ідеальний запас для кожного фаната настільного тенісу


Гра в настільний теніс допоможе вам спалити калорії та покращить вашу спритність та фізичну форму!


Також це чудовий вид спорту для вашої дитини, він допоможе йому розвинути інтелект і підвищити координацію рухів. За словами вчених, це позитивно впливає на розвиток мозку.


Граючи в настільний теніс, ви тренуєте концентрацію та швидкість реакції. Завдяки динаміці спорту під час гри задіяні також короткі та довгі м’язи. Настільний теніс також дуже вимогливий. У вас є приблизно 0,4 секунди, щоб правильно розташуватися, зробити хід і обдурити суперника. Небагато, правда? Усе це вимагає великої концентрації та часу.


6 3-зіркових м’ячів для настільного тенісу JOOLA FLASH забезпечать вам найвищий рівень гри та будуть використовуватися під час багатьох національних та міжнародних змагань.


Параметри:



Розміри: діаметр 4 мм

Кількість штук в упаковці: 6

Матеріал: пластик

Зі швом: без швів

Застосування: всередині приміщень

білий колір


Joola — німецький виробник одягу та спеціалізованого обладнання для настільного тенісу, що базується в Зібельдінгені. Компанія була заснована в 1950 році. Широкий асортимент компанії включає взуття та одяг для спортсменів, а також дошки, накладки, столи та роботи для настільного тенісу.
Загальні
Код 11799