М'ячики для настілного тенісу Best Sporting (6шт,свіітятся) 231057

  • Модель: 231057
  • В наявності
  • 110.00 грн.

Шукаєте м'ячі для розважального настільного тенісу? Вам набридли класичні білі кульки? Ви потрапили в потрібне місце! У нас є для вас 6 НАЙКРАЩИХ СПОРТИВНИХ СВІТЯЩИХСЯ М'ЯЧІВ ДЛЯ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ, завдяки яким ви можете грати навіть вночі!

матеріал, з якого вони виготовлені, гарантує хороше відображення

стандартна форма забезпечує хорошу динаміку і обертальні властивості

флуоресцентні кульки ідеально підходять для розважальних ігор у настільний теніс навіть у темряві

м'ячі, упаковані в зручну переносну коробку

не містить целулоїду відповідно до рекомендацій ITTF (Міжнародної федерації настільного тенісу).


Гра в настільний теніс допоможе вам спалити калорії та покращить вашу спритність і фізичну форму . Також це чудовий вид спорту для вашої дитини, він допоможе йому розвинути інтелект і підвищити координацію рухів. За словами вчених, це позитивно впливає на розвиток мозку. Граючи в настільний теніс, ви тренуєте концентрацію та швидкість реакції. Завдяки динаміці спорту під час гри задіяні також короткі та довгі м’язи. Настільний теніс також дуже вимогливий. У вас є приблизно 0,4 секунди, щоб правильно розташуватися, зробити хід і обдурити суперника. Небагато, правда? Усе це вимагає великої концентрації та часу. У грі в настільний теніс особливу роль відіграє тактика і відповідне обладнання.


НАЙКРАЩІ СПОРТИВНІ СВІТІВЧІ М'ЯЧІ ДЛЯ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ З 6 ЧАСТИН ідеально підійдуть для розважальних ігор у настільний теніс із сім'єю чи друзями, навіть вночі! Темніє? Без проблем. З кульками для настільного тенісу, що світяться, ви можете грати всю ніч.

.
Best Sporting – відомий німецький бренд, який існує на ринку вже понад 40 років, продукція якого характеризується високою якістю, відповідає останнім тенденціям і задовольняє потреби навіть найвимогливіших клієнтів.


Параметри:

Розміри: діаметр 40 мм

Розміри упаковки: 15,5 x 8 x 4 см (В x Ш x Г)

Вага нетто: 0,035 кг

Вага брутто: 0.037 кг

Матеріал: ПП пластик

Колір: білий, вночі флуоресцентний

Без целулоїду: так


Кольори, представлені на аукціоні, слід розглядати лише як ілюстративні цілі - вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фотографій
Загальні
Код 11633