• М'яч волейбольний METEOR CHILI Plus PS 10078

М'яч волейбольний METEOR CHILI Plus PS 10078

  • Модель: 10078
  • Немає в наявності
  • 865.00 грн.

Волейбол - одна з найцікавіших і масово практикованих командних ігор у Польщі. Це впливає на всебічну фізичну підготовленість і робить ваше тіло в формі, роблячи вас привабливими. Волейбол також вчить командній роботі, що є надзвичайно важливим принципом у соціальному житті.

Пам’ятаючи про переваги занять цим видом спорту, бренд Meteor створив продукт, який дозволить вам розпочати велику пригоду!

Волейбол Meteor Chili виготовлений з надзвичайно міцного та стійкого до стирання матеріалу Micro PU PLUS, що забезпечує його тривале використання. Він також дуже м’який, що робить його приємним на дотик.

Виділено для гри в залі та на відкритому повітрі. Ідеально підходить для шкіл, а також для тренувань як любителів, так і більш досвідчених гравців.

Його унікальний зовнішній вигляд та ретельна робота - запорука якості та задоволення. Завдяки склеєним панелям, куля зберігає форму і забезпечує хороший відбій, крім того, він стійкий до потрапляння бруду між панелями, завдяки чому ви можете довше підтримувати його в чистоті.

Найважливіші особливості:

матеріал - завдяки високоякісному Micro PU PLUS куля надзвичайно міцна і стійка до стирання, вона також дуже м’яка, що робить її приємною на дотик
ідеально круглий - надзвичайно важливий параметр, який впливає на значно менший ризик травм або потертостей, спричинених під час гри
призначення: м'яч ідеально підходить для любителів та більш просунутих гравців, завдяки своїй невеликій вазі та м'якості він забезпечує комфорт, не викликає перевантажень
привабливий дизайн - правильно підібрані кольори забезпечують дуже хорошу видимість під час гри, а ретельно допрацьовані деталі є додатковою перевагою продукту.
Специфікація:

колір: білий / жовтий / синій
виготовлений з Micro PU PLUS
офіційна вага та розмір.
Загальні
Код 5591