М'яч волейбольний METEOR CHILI PU (роз.5 жовто-червоний) 10058

  • Модель: 10058
  • В наявності
  • 960.00 грн.

Волейбол є однією з найцікавіших і поширених командних ігор у Польщі. Це впливає на загальну фізичну форму і робить ваше тіло підтягнутим, роблячи вас привабливим. Волейбол також вчить командній роботі, яка є надзвичайно важливим принципом у суспільному житті.

Пам’ятаючи про переваги занять цим видом спорту, бренд Meteor створив продукт, який дозволить тобі розпочати чудову пригоду!

Волейбольний м'яч Meteor Chili виготовлений з надзвичайно міцного та стійкого до стирання матеріалу PU, що забезпечує його тривале використання. Також він характеризується великою м'якістю, завдяки чому приємний на дотик.

Призначений для гри в приміщенні та на вулиці. Він ідеально підходить для шкіл, а також для тренувань як аматорів, так і більш досвідчених гравців.

Його унікальний зовнішній вигляд і ретельна робота є гарантією якості та задоволення. Завдяки гумовій конструкції та клеєним панелям м'яч зберігає свою форму та забезпечує хороший відскок, а також стійкий до потрапляння бруду між панелями, завдяки чому ви довше збережете його чистим.

Специфікація:

колір: жовто-червоний
виготовлений з Micro PU
офіційна вага та розмір
розмір: 5.
Загальні
Код 9335