Літаючий диск фрізбі 27 СМ 1049502

  • Модель: 1049502/146882
  • В наявності
  • 145.00 грн.

Доступні опції


Шукаєте, чим би активно провести час на природі? ЛІТАЮЧИЙ ДИСК 27 СМ подарує вам, вашій родині та навіть вашій собаці чудове задоволення!
ідеально підходить для ігор в саду, на ділянці, перед будинком або біля води виготовлені з легких матеріалів, зручні для транспортування чітко видно завдяки яскравим кольорам дозволяє тренувати акуратність і терпіння має сертифікат CE
Ваша дитина – справжній вулкан енергії? Ви шукаєте хороший спосіб активно провести час з ним? ЛІТАЮЧИЙ ДИСК 27 СМ спонукає всіх до веселих і здорових змагань.
Гра з диском фризбі – це метання плоского пластикового диска. Він був створений в США в 1950-х роках. Прототипом фризбі-диска була форма для торта, але винахідник гри Фредерік Морссісон швидко зрозумів, що обладнання для кидка має бути легшим і керованим — саме тоді він винайшов «Плутонове блюдо», яке сьогодні відомо як "фрісбі"
Тренуйтеся в спритності, терпінні та правильній техніці з літаючим диском! Грайте в цю гру разом зі своєю дитиною або об’єднайте зусилля з більшою кількістю людей і розважайтеся на ділянці, в саду, на пляжі чи біля озера! А після того, як сімейна гра закінчиться, ви можете пограти з диском разом зі своєю собакою!
параметри
Матеріал: пластик
Рожевий колір
Приблизні розміри диска: 27 x 2,5 см (діаметр x товщина)
Вага нетто: 0,090 кг
Вага брутто: 0,200 кг
Бренд: ProBeach
Загальні
Код 10702