Літаючий диск фрізбі 22СМ 1051468/

  • Модель: 1051468/130998
  • В наявності
  • 130.00 грн.

Доступні опції


Шукаєте, чим би активно провести час на природі? ЛІТНИЙ ЛІТАЮЧИЙ ДИСК ФРІЗБІ 22 СМ подарує вам, вашій родині та навіть вашій собаці чудове задоволення! ідеально підходить для ігор в саду, на ділянці, перед будинком або біля водиnвиготовлені з легких матеріалів, зручні для транспортуванняnчітко видно завдяки яскравим кольорам дозволяє тренувати акуратність і терпіння має сертифікат CE
Ваша дитина – справжній вулкан енергії? Ви шукаєте хороший спосіб активно провести час з ним? ЛІТНИЙ ЛІТАЮЧИЙ ДИСК ФРІЗБІ 22 СМ заохотить усіх до веселих та здорових змагань.
Гра з літаючим диском - це діяльність, яка полягає в киданні плоского пластикового диска. Він був створений в США в 1950-х роках. Прототипом фризбі-диска була форма для торта, але винахідник гри Фредерік Морссісон швидко зрозумів, що обладнання для кидка має бути легшим і керованим — саме тоді він винайшов «Плутонове блюдо», яке сьогодні відомо як "фрісбі"
Тренуйте спритність, терпіння і правильну техніку з диском SUMMER! Грайте в цю гру зі своєю дитиною або об’єднайте зусилля з більшою кількістю людей і розважайтеся на ділянці, в саду, на пляжі чи біля озера! А після завершення сімейної гри ви можете пограти цим диском зі своїм собакою!
параметри
Матеріал: пластик
Колір: рожевий, жовтий, білий
Приблизні розміри диска: 22 x 2,5 см (діаметр x товщина)
Вага нетто: 0,069 кг
Вага брутто: 0.095 кг
Бренд: Probeach
Загальні
Код 10701