Колобашка для плавання Eight Blue 1047270

  • Модель: 1047270
  • В наявності
  • 370.00 грн.

Ви хочете, щоб навчитися плавати не було стресом і нудно! Придбайте дошку для плавання EIGHT BLUE SWIMMING BOARD і подаруйте дітям і собі радість плавання!



підходить для безпечного навчання плаванню

ідеально підходить для досягнення чудових результатів у плаванні

зроблений з піни з чудовою плавучістю

дозволяє зосередитися на тренуванні верхніх частин тіла

використовується плавцями-конкурентами для покращення сили рук

дозволяє зберігати правильну поставу тіла у воді


Перші кроки в плаванні вимагають відповідної підтримки у вигляді тренувальних аксесуарів. ДОШКА ДЛЯ ПЛАВАННЯ EIGHT BLUE ідеально підходить для навчання плаванню та багато іншого. Його можна використовувати для тренування сили, витривалості або техніки рук, а також ідеально підходить для покращення вашого положення у воді. Гідродинамічна форма не уповільнює рухи у воді, позитивно впливає на її течію та зменшує тертя. Виготовлений з якісних матеріалів, він міцний і стійкий до пошкоджень.


Параметри:



Матеріал: пінополіетилен

Розміри: 10 - 5 - 9 x 15 x 25 см (Ш x Г x В)

Синій колір

Бренд: Enero


Enero — польський бренд, що спеціалізується на сфері спорту та відпочинку. Він має широкий асортимент продукції, виготовленої з особливою ретельністю на основі сучасних тенденцій ринку. Докладає максимум зусиль для задоволення вимог клієнтів.


Примітка: наведені кольори наведені лише для ілюстрації, вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фотографій.
Загальні
Код 11863