Ігрова консоль Pandora Game Console 10500

  • Модель: B09KBVN3QQ
  • Немає в наявності
  • 2 000.00 грн.

10500 ігор в одній: це остання версія Pandora vase 2022. Є 10350 класичних ретро-2D-аркадних ігор і 150 вбудованих 3D-ігор. Ви можете використовувати програми MAME, FBA, PS, N64, FC, SFC, GBA, GBC, MD, PCE, DC, PSP та інші, відчути моменти дитинства, усі ігри дитинства.
Чит-функція: 35 ігор із функцією золотого пальця, ви можете активувати супернавички однією кнопкою, тож гравці швидко покращують свою силу, простий у використанні, роблять процес гри цікавішим і забезпечують багатший ігровий досвід.
Plug and play: ця аркадна ігрова консоль проста у використанні, її можна підключити за допомогою кабелів HDMI і VGA (підтримує роздільну здатність 1280 x 720). У комплект входить 3-метровий кабель HDMI і 3-метровий кабель VGA.
️【БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНЕ НАЛАШТУВАННЯ】 Багатофункціональна конфігурація: пошук ігор, список улюблених, приховання ігор, видалення ігор, призупинення і збереження ігор, персоналізовані кнопки; зміна мови однією клавішею: іспанська та англійська. Акрилова верхня панель зі світлодіодним підсвічуванням, вбудований динамік з ультратонким металевим корпусом забезпечать вам чудовий ігровий досвід
Режим для одного гравця/багатосенсорний: ця машина підтримує порівняння для одного або двох гравців. Ви також можете додати два контролери, щоб грати в ігри 3P або 4P зі своєю родиною. Ця ретро-ігрова машина від Pandora — це не тільки прекрасний ігровий досвід, але також може стати чудовим подарунком для ваших друзів і дітей.
Загальні
Код 9807