ФрізбіІ FACE FLYING DISC 22CM 1051437

  • Модель: 1051437/542951
  • Немає в наявності
  • 0.00 грн.

Шукаєте, чим би активно провести час на природі? ЛІТАЮЧИЙ ДИСК FRISBEE FACE 22CM ORANGE подарує вам, вашій родині та навіть вашій собаці чудове задоволення!
ідеально підходить для ігор в саду, на ділянці, перед будинком або біля води виготовлені з легких матеріалів, зручні для транспортування чітко видно завдяки яскравим кольорам дозволяє тренувати акуратність і терпінн ямає сертифікат CE
Ваша дитина – справжній вулкан енергії? Ви шукаєте хороший спосіб активно провести час з ним? ЛІТАЮЧИЙ ДИСК ФРІСБІ ОБЛИЧЧЯ 22 СМ ОРАНЖЕВий заохотить кожного весело провести час і здорове змагання.
Гра з літаючим диском - це діяльність, яка полягає в киданні плоского пластикового диска. Він був створений в США в 1950-х роках. Прототипом фризбі-диска була форма для торта, але винахідник гри Фредерік Морссісон швидко зрозумів, що обладнання для кидка має бути легшим і керованим — саме тоді він винайшов «Плутонове блюдо», яке сьогодні відомо як "фрісбі"
Тренуйтеся в спритності, терпінні та правильній техніці з диском FACE! Грайте в цю гру зі своєю дитиною або об’єднайте зусилля з більшою кількістю людей і розважайтеся на ділянці, в саду, на пляжі чи біля озера! А після завершення сімейної гри ви можете пограти цим диском зі своїм собакою
параметри
Матеріал: пластик
Приблизні розміри диска: 22 x 2,5 см (діаметр x товщина)
Вага нетто: 0,07 кг
Вага брутто: 0.095 кг
Бренд: Probeach
Загальні
Код 10700