Дитячий набір для стрільби з лука ENERO 95 СМ 3 стрілиі лазерний приціл 1019468

  • Модель: 1019468
  • В наявності
  • 935.00 грн.

Ваша дитина любить усілякі розваги, цікавиться спортом та різними його видами? Якщо він ще не пробував стрільби з лука, цей набір допоможе йому закохатися в цей вид спорту!

ідеальний набір для юного лучника

має безпечні стріли з гумовими присосками

оснащений надійним прицілом з червоним лазерним діодом

Стрілка являє собою зручну і безпечну гумку

Хороші матеріали та увага до деталей забезпечать гарну та безпечну розвагу

має сертифікат CE

ідеально підходить для подарунка


Крім розваги, стрільба розвиває більшість груп м’язів у верхній частині тіла, а концентрація, яка виникає під час спроби зробити влучний постріл, допомагає вам краще зосередитися на інших сферах вашого життя. Крім того, робота над координацією рук і очей покращує спритність рук і покращує роботу центральної нервової системи.


ВЕЛИКЕ ЗАДОВОЛЕННЯ


Стрільба з лука – дуже привабливий вид активного проведення вільного часу після виснажливого навчання. ENERO TOYS ДИТЯЧИЙ НАБІР ДЛЯ СТРІЛЬБИ З ЛУКА ЛУК 95 СМ 3 СТРІЛИ ТА ЛАЗЕРНИЙ ПРИЦІЛ подарує цікаву розвагу вашій дитині, її друзям і, можливо, навіть вам.


МІЦНІ ТА ДОВГОВІЧНІ МАТЕРІАЛИ


Набір з високоякісних матеріалів дозволить вашій дитині безпечно грати в Робін Гуда, грати в турніри або просто тренуватися в прицілюванні.


НАДІЙНИЙ ПРИЦІЛ


Лук оснащений лазерним прицілом, який полегшує прицілювання, що додатково спонукатиме дитину до гри. Приціл має перемикач ON/OFF, який можна в будь-який час увімкнути та вимкнути (батареї в комплект не входять).


БЕЗПЕКА


Кожна стріла має м'яку присоску на кінці, що робить її безпечною під час гри. Набір має сертифікат CE і безпечний для дітей старше 3 років.


Параметри:




У комплекті: лук (1 шт.), лазерний приціл (1 шт.), стріли з безпечними присосками (3 шт.)

Матеріал ПВХ, гума

Приблизні розміри арки: 4,5 x 33 x 95 см (ширина x глибина x висота)

Діаметр присоски: 4 см

Довжина стріли: 62 см при діаметрі 8 мм

Стрілки закріплені гумовими присосками

Легка збірка

Сертифікат CE: так

Призначення: для дітей старше 3 років

Вага нетто: 0,700 кг

Вага брутто: 0.750 кг

Розміри упаковки (кольорова коробка): 20 x 6 x 97 см (Ш x Г x В)

Живлення лазера: 3 батарейки AG10 (не входять в комплект)


Enero Toys – це лінія польського бренду ENERO, що спеціалізується на виробництві іграшок та товарів для дітей. Він має широкий асортимент продукції, виготовленої з особливою ретельністю на основі сучасних тенденцій ринку. Докладає максимум зусиль для задоволення вимог клієнтів.


Примітка: наведені кольори наведені лише для ілюстрації, вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фотографій.


Примітка: Залежно від поставки товар може дещо відрізнятися за зовнішнім виглядом і розміром зі збереженням всіх функціональних можливостей!
Загальні
Код 11475