Дитячий набір для стрільби з лука ENERO 78 СМ 4 стрілиі лазерний приціл 1019475

  • Модель: 1019475
  • В наявності
  • 1 040.00 грн.

Ваша дитина любить усілякі розваги, цікавиться спортом та різними його видами? Якщо він ще не пробував стрільби з лука, цей набір допоможе йому закохатися в цей вид спорту!

ідеальний набір для юного лучника

має безпечні стріли з гумовими присосками

оснащений надійним прицілом з червоним лазерним діодом

Стрілка являє собою зручну і безпечну гумку

Місткий сагайдак забезпечить постійний доступ до стріл

Хороші матеріали та увага до деталей забезпечать гарну та безпечну розвагу

має сертифікат CE

ідеально підходить для подарунка


Крім розваги, стрільба розвиває більшість груп м’язів у верхній частині тіла, а концентрація, яка виникає під час спроби зробити влучний постріл, допомагає вам краще зосередитися на інших сферах вашого життя. Крім того, робота над координацією рук і очей покращує спритність рук і покращує роботу центральної нервової системи.


ВЕЛИКЕ ЗАДОВОЛЕННЯ


Стрільба з лука – дуже привабливий вид активного проведення вільного часу після виснажливого навчання. ДИТЯЧИЙ НАБІР ДЛЯ СТРІЛЬБИ З ЛУКА ENERO TOYS ЛУК 78 СМ, 4 СТРИЛИ, САЛЬКАДАН ТА ЛАЗЕРНИЙ ПРИЦІЛ подарує цікаву розвагу вашій дитині, її друзям, а можливо навіть вам.

МІЦНІ ТА ДОВГОВІЧНІ МАТЕРІАЛИ


Набір з високоякісних матеріалів дозволить вашій дитині безпечно грати в Робін Гуда, грати в турніри або просто тренуватися в прицілюванні.


НАДІЙНИЙ ПРИЦІЛ


Лук оснащений лазерним прицілом, який полегшує прицілювання, що додатково спонукатиме дитину до гри. Приціл має перемикач ON/OFF, який можна в будь-який момент увімкнути та вимкнути (батареї в комплект не входять) та спеціальну ручку кріплення, яка дозволяє складати приціл вертикально.


КІВЕР



Справжній лучник завжди має при собі стріли, щоб швидко поцілити в ціль. Сагайдак, що входить до комплекту, дозволить завжди мати при собі всі 4 стріли.


БЕЗПЕКА


Кожна стріла має м'яку присоску на кінці, що робить її безпечною під час гри. Набір має сертифікат CE і безпечний для дітей старше 3 років.


Параметри:




У набір входить: лук (1 шт.), лазерний приціл (1 шт.), стріли з безпечними присосками (4 шт.), сагайдак з регульованим ременем (для носіння, наприклад, на поясі)

Матеріал ПВХ, гума

Приблизні розміри арки: 4,5 x 25 x 78 см (Ш x Г x В)

Розмір торта: 17 х 4,5 х 40 см (Ш х Г х В)

Діаметр присоски: 4 см

Довжина стріли: 55 см при діаметрі 7 мм

Стрілки закріплені гумовими присосками

Легка збірка

Сертифікат CE: так

Призначення: для дітей старше 3 років

Вага нетто: 0,800 кг

Вага брутто: 0.838 кг

Розміри упаковки (кольорова коробка): 21,5 x 7,5 x 75 см (Ш x Г x В)

Живлення лазера: 3 батарейки AG10 (не входять в комплект)


Enero Toys – це лінія польського бренду ENERO, що спеціалізується на виробництві іграшок та товарів для дітей. Він має широкий асортимент продукції, виготовленої з особливою ретельністю на основі сучасних тенденцій ринку. Докладає максимум зусиль для задоволення вимог клієнтів.


Примітка: наведені кольори наведені лише для ілюстрації, вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштув
Загальні
Код 11476