• Диск сенсоматорна подушка з насосом 33 см Energo Fit 1048253

Диск сенсоматорна подушка з насосом 33 см Energo Fit 1048253

  • Модель: 1048253
  • В наявності
  • 480.00 грн.

Доступні опції


Бажаєте зміцнити м'язи спини в положенні сидячи, щоб усунути біль у спині після цілого дня роботи за столом? ПОДУШКА СЕНСОМОТОРНА З НАСОСОМ 33 СМ РОЖЕВА ENERO FIT заспокоїть вашу спину, а також ідеально підійде для вправ на рівновагу, координації рухів і вправ, спрямованих на зміцнення м'язів живота і ніг.



ручний насос в комплекті

незамінний у вправах для корекції хребта

чудово підходить для масажу кінцівок після важкого робочого дня

ідеально підходить для йоги та медитації

допомагає зменшити біль у спині після роботи в положенні сидячи

підходить для тренування рівноваги, зміцнення м'язів живота та ніг

численні виступи на одній із поверхонь ніжно масажують, покращують кровообіг і стимулюють рецептори

клапан дозволить регулювати жорсткість і висоту подушки відповідно до вподобань користувача

його максимальна вантажопідйомність 200 кг

з міцного, приємного на дотик ПВХ


ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ВПРАВ


Диск призначений для тренування балансу, стабілізації та координації рухів. Його часто використовують на заняттях йогою і пілатесом, а також для вправ для зміцнення живота і ніг під час щоденних тренувань.


ПРИЄМНО ДОТИКНУТИСЯ


Подушка-балансир виготовлена з м'якого і приємного на дотик матеріалу ПВХ, тому ви можете використовувати її безпосередньо на своєму тілі, а при контакті зі шкірою вона швидко нагрівається.


ДОМАШНИЙ АКУПРЕСУР


Численні шипи на одній із поверхонь подушки стимулюють сенсорні рецептори, тож сидіти на ній або підняти ноги — це спосіб практикувати точковий масаж удома. Далеко не кожен може дозволити собі регулярні візити до фахівця, тому завдяки цьому ви зможете проводити масаж самостійно вдома. Під час сидіння на ній подушка має діаметр близько 33 см і багато виступів по 0,5 см, які забезпечують належний тиск на тіло, а їх відповідна щільність забезпечить його оптимальний розподіл.


ІДЕАЛЬНО ДЛЯ РОБОТИ ЗА СТОЛОМ


Багатогодинне перебування за робочим столом негативно позначається на опорно-руховому апараті.Щоб запобігти перевантаженню хребта та подбати про його здоров’я, варто використовувати подушку-балансир, яка створює нестійку основу, змушує м’язи працювати, виправляє поставу та забезпечує рівномірне навантаження на хребет.


РЕАБІЛІТАЦІЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ


Стоячи на диску, напівприсідання, згинання колін або вправи на рівновагу можуть покращити координацію рухів у людей похилого віку та після операцій чи травм. Вправи на нестійкій поверхні завдяки реабілітаційному диску стимулюють глибокі відчуття, які «вчать» суглоби адаптуватися до складних умов. Це особливо важливо при поверненні у форму після травм і буде діяти як їх профілактика.

Загальні
Код 11855