Дробилка для льоду Nuvantee Ice Crucher 22233

  • Модель: 22233
  • В наявності
  • 1 350.00 грн.

РУЧНИЙ ПОДРОБНЮВАЧ ЛЬОДУ – цей подрібнювач льоду не може бути простішим у використанні. Додайте лід, а потім повертайте рукоятку простого подрібнювача льоду, доки не отримаєте потрібний розмір/тип льоду. Ви можете приготувати смачні м’ятні джулепи, московські мули, маргарити, дайкірі, пунші, напої з льодом і багато-багато іншого.
НЕ КЛИЗКІ НІЖКИ – Щоб вам було ще простіше, цей блендер із подрібнювачем льоду оснащений міцними нековзкими ніжками, які допомагають надійно тримати його в положенні. Вам не потрібно хвилюватися про те, що машина переміститься або впаде, коли ви обертатимете дробарку льоду.
ЛЕЗА З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ – Леза з нержавіючої сталі дробарки льодогенератора дозволяють легко отримати лід потрібного рівня тонкості. Немає жодних зусиль, щоб повернути рукоятку – вам не потрібно бути важкоатлетом, щоб використовувати цей портативний дробар для льоду!
МІЦНИЙ ТА СТІЙКИЙ ДО ІРЖІ – Цей ручний дробар для льоду з хромованим покриттям і цинковим сплавом створений для тривалого використання. Вам також не потрібно турбуватися про те, що іржа зіпсує ваш лід! Ви щоразу отримуєте чудовий прозорий лід із цим блендером для подрібнення льоду.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ БАРІВ ТА КУХНІ – рубати, різати та подрібнювати лід до бажаного рівня тонкості ніколи не було так просто, як з цією машиною для подрібнення льоду. Крім того, він поставляється з відерцем для льоду великої місткості та ложкою для льоду. Отримайте свій сьогодні. Придбання ручної дробарки льоду буде підкріплено безпроблемною довічною гарантією.
Загальні
Код 9893