Чохол для ракетки Joola RED 805022/805015

  • Модель: 805022/805015
  • В наявності
  • 380.00 грн.

Доступні опції


Ви фанат настільного тенісу і шукаєте хороший чохол для улюбленої ракетки та м'яча? Чохол для ракеток для настільного тенісу JOOLA захищатиме ваше обладнання на довгі роки!


зроблений з дуже хороших матеріалів

застібається на зручну двосторонню блискавку

Універсальний розмір вміщає будь-яку ракетку для настільного тенісу

спеціальна кишеня на блискавці дозволить сховати до 3 м'ячів

водонепроникний матеріал захистить обладнання від намокання

спеціальна тканинна ручка полегшує перенесення

Маленька матеріальна петля дозволяє повісити чохол, наприклад, на вішалку


Якщо ви любитель настільного тенісу, у вас точно є улюблені ракетки та м'ячі. Чохол для ракеток для настільного тенісу подбає про те, щоб ваш улюблений ігровий набір був доглянутим і безпечним, і в одному місці.


Виготовлений з високоякісного водонепроникного матеріалу, він захистить вашу ракетку та м'ячі від мінливих погодних умов і пошкоджень. Він дуже практичний і зручний завдяки тому, що оснащений двосторонньою блискавкою по колу і спеціальною кишенею для м'ячів. Додатково оснащений практичною ручкою, його зручно носити в руці. Привабливий логотип відомого бренду Joola, сучасний дизайн, високоякісні матеріали та функціональність роблять цей чохол одним із найпопулярніших продуктів у своїй категорії.


Параметри:



Розмір: 19 x 29 x 2 см (Ш x Д x В)

Матеріал: нейлон

Колір: чорний, червоний

Застібка: двостороння блискавка

Рукоятка: так

Підвісний кронштейн: є

Кишеня для кульок: є, на 3 шт.

Вага нетто: 0,100 кг

Вага брутто: 0.110 кг

Торгова марка: JOOLA

Розрахований на: 1 ракетку і 3 м'ячі


Joola — німецький виробник одягу та спеціалізованого обладнання для настільного тенісу, що базується в Зібельдінгені. Компанія була заснована в 1950 році. Широкий асортимент компанії включає взуття та одяг для спортсменів, а також дошки, накладки, столи та роботи для настільного тенісу.


Важливо: представлені кольори слід розглядати як орієнтовні - вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фото.


Важливо: в залежності від поставки товар може незначно відрізнятися за зовнішнім виглядом, кольором і розмірами зі збереженням всіх функціональних можливостей.
Загальні
Код 11796