• Чохол для ракетки Joola DOUBLE 805053

Чохол для ракетки Joola DOUBLE 805053

  • Модель: 805053
  • Немає в наявності
  • 400.00 грн.

Ви фанат настільного тенісу і шукаєте хороший чохол для улюблених ракеток? Чохол для ракеток для настільного тенісу DOUBLE BR JOOLA захищатиме ваше обладнання для настільного тенісу на довгі роки!

зроблений з дуже хороших матеріалів

застібається на зручну двосторонню блискавку з оригінальними бігунками у формі ракети

Універсальний розмір вміщує будь-які дві ракетки для настільного тенісу

водонепроникний матеріал захистить обладнання від намокання

спеціальна тканинна ручка полегшує перенесення

Маленька матеріальна петля дозволяє повісити чохол, наприклад, на вішалку


Якщо ви любитель настільного тенісу, у вас точно є улюблені ракетки та м'ячі. Чохол для ракеток для настільного тенісу подбає про те, щоб ваш улюблений ігровий набір був доглянутим і безпечним, і в одному місці.


Виготовлений з високоякісного водонепроникного матеріалу, він захистить вашу ракетку та м'ячі від мінливих погодних умов і пошкоджень. Він дуже практичний і зручний завдяки тому, що оснащений двосторонньою блискавкою по колу і спеціальною кишенею для м'ячів. Додатково оснащений практичною ручкою, його зручно носити в руці. Привабливий логотип відомого бренду Joola, сучасний дизайн, високоякісні матеріали та функціональність роблять цей чохол одним із найпопулярніших продуктів у своїй категорії.


Параметри:



Розмір: 17 x 4 x 28 см (Ш x В x Д)

Матеріал: нейлон

Застібка: двостороння блискавка

Рукоятка: так

Підвісний кронштейн: є

Чорний колір

Кишеня для м'яча: немає

Вага нетто: 0,086 кг

Вага брутто: 0,100 кг

Торгова марка: JOOLA

Призначення: для 2 ракеток і


Joola — німецький виробник одягу та спеціалізованого обладнання для настільного тенісу, що базується в Зібельдінгені. Компанія була заснована в 1950 році. Широкий асортимент компанії включає взуття та одяг для спортсменів, а також дошки, накладки, столи та роботи для настільного тенісу.


Важливо: представлені кольори слід розглядати як орієнтовні - вони можуть відрізнятися від реальних через різні налаштування монітора та процес обробки фото.


Важливо: в залежності від поставки товар може незначно відрізнятися за зовнішнім виглядом, кольором і розмірами зі збереженням всіх функціональних можливостей.
Загальні
Код 11795