Автомобільний пилосос 12V DUNLOP 474496

  • Модель: 474496
  • В наявності
  • 970.00 грн.

Ви любите мати чистий автомобіль як зовні, так і всередині? Ви шукаєте маленький пилосос, яким можна користуватися в будь-який час, навіть у дорозі? АВТОМОБІЛЬНИЙ РУЧНИЙ ПИЛОСОХ 12В DUNLOP стане ідеальним рішенням для підтримки чистоти вашого автомобіля!

його можна використовувати як сухим, так і вологим

має штекер із запобіжником для автомобільного прикурювача 12В

довгий кабель дозволить ретельно очистити як передню, так і задню частину автомобіля

невелика вага і зручна ручка дозволять швидко і ефективно очистити салон автомобіля

змінні наконечники - наконечники щілин і щіток полегшать очищення різних місць

виготовлені з міцних і довговічних матеріалів, прослужать роками


Утримувати машину в чистоті зовні легше, ніж всередині – можна просто піти на автомийку і помити її. Але якщо ви хочете мати чистий салон вашого автомобіля в будь-який час, вам на допомогу прийде РУЧНИЙ ПИЛОСОХ DUNLOP HAND VACUUM CLEANER 12V. Оснащений щілинною насадкою та щіткою, він допоможе вам дістатися навіть до найважчедоступних місць в автомобілі. Просто вставте вилку із запобіжником у гніздо прикурювача 12 В, і завдяки кабелю довжиною понад 3 метри ви зможете легко пропилососити всю машину, а спеціальний внутрішній фільтр дозволить очистити як сухий, так і вологий бруд, наприклад, пролитий сік або брудні собачі лапи.


РІЗНІ РОЗЕТКИ


Пилосос оснащений двома різними насадками: щілинною та щітковою. Щілинна насадка ідеально підходить для важкодоступних місць, напр. підстаканники і напрямні, по яких можна переміщати сидіння. А за допомогою насадки-щітки ви можете очистити м’які частини автомобіля, такі як підлога, килими та сидіння.


РОЗ'ЄМ ПРИПАЛЮВАЛЬНИКАi


Спеціальна вилка з запобіжником для розетки прикурювача 12В на приладовій панелі автомобіля дозволить підключити пилосос до джерела живлення. Завдяки невеликому кабелю довжиною понад 3 метри ви легко очистите як передню частину автомобіля, так і задні сидіння від будь-якого бруду.


МОКРИЙ І СУХИЙ


Цей зручний автомобільний пилосос має спеціальний фільтр, завдяки якому він ідеально підходить для видалення пилу, крихт і навіть шерсті тварин з салону автомобіля, сухого або вологого, наприклад, мокрі сліди лап після прогулянки з собакою або пляшку з водою. який випадково впав на підлогу пасажирського сидіння.


МАЛЕНЬКИЙ І ЗРУЧНИЙ


Завдяки невеликим розмірам і малій вазі ви можете зберігати його в бардачку автомобіля, щоб використовувати його в будь-який час.


параметри



Розмір: 16,5 х 5,5 х 16 см (Ш х Г х В)

Колір: чорний, жовтий

Матеріал: пластик

Додаткова комплектація: 2 накладки, щітка і щілина

Вага нетто: 0,308 кг

Вага брутто: 0.373 кг

Приблизна довжина кабелю: 3 м

Потужність всмоктування: 3,5 кПа

Прання: вологе та сухе

Роз'єм: для підключення до розетки прикурювача з запобіжником 12 В

Бренд: Dunlop
Загальні
Код 10299