Набір для пляжного волейболу Funtec Fun Sportst 3в1: СТОВПИ + СІТКА + ЛІНІЇ (111110)

  • Модель: 111110
  • Немає в наявності
  • 12 610.00 грн.


«Fun Sports» - портативний, багатофункціональний набір для гри в пляжний волейбол, бадмінтон, пляжний теніс або волейбол. Набір Funtec® "Fun Sports" складається з легких сталевих стійок з сіткою, яку можна підвісити на одній з п'яти висот. Набір Funtec® "Fun Sports" гарантує годинник веселощів на пляжі або на траві. Він легкий і зручний в транспортуванні, тому ви можете взяти його з собою на сімейний відпочинок на морі або на поїздку на озеро з друзями.



Трисекційні сталеві стійки набору Fun Beach пофарбовані в жовтий колір. Вони мають п'ять точок кріплення, завдяки яким сітку можна підвісити на одній з п'яти доступних висот від 1,55 м до 2,43 м. Сітка для розважального волейболу довжиною 8,5 м посилена жовтої верхньої лямкою.

Комплект дуже простий в налаштуванні. Завдяки практичній трикомпонентної сполучної системі стійки можна швидко встановити і закріпити за допомогою ременів бічного натягу і сталевих заземлюючих анкерів.



У комплект також входять лінії для розмітки ігрового поля (8 х 16 м) з поліпропіленової мотузки 5 мм. Вони згорнуті на практичну раму, а сталеві U-образні анкери дозволяють надійно закріпити стропи на пляжі або на траві.



Після використання стійки легко розбираються і можуть зберігатися в сумці, що входить в комплект, економлячи місце.



Позашляховий комплект Funtec® Fun Sports складається з:

- 2 сталевих стійки ø 40 мм, висотою близько 246 см, довжиною (кожна збирається з 3-х елементів)

- 1 рекреаційна сітка розміром 8,5х1 м

- 4 кріпильних гвинта

- 2 дерев'яних планки (фіксує стійки)

- 4 натяжних ременя з фіксатором (по 2 шт. На стійку)

- 4 дюбеля

- 1 сумка для перенесення 100xø 25 см з поліестеру з ременем і шнурком для затягування

- 1 x лінії для розмітки ігрового поля з розмірами 16 x 8 м, з поліпропіленового каната 5 мм зі сталевими U-образними анкерами



Вага: близько 9 кг
Загальні
Код 6708